Д-р Емил Караиванов безапелационно и единодушно бе издигнат за кандидат-кмет на община Асеновград

03 Сеп 2019 09:43

 


Най-висшият партиен орган на БСП Асеновград – Общинската партийна конференция, издигна с пълно единодушие д-р Емил Караиванов за кандидат-кмет трети мандат на община Асеновград. Членовете на конференция гласуваха също той да бъде и водач на партийната листа за общински съветници.


Преди гласуването, настоящият кмет и кандидат за трети мандат д-р Емил Караиванов представи пред членовете на партийния форум отчет за свършената работа през изтичащия мандат. В него той посочи факти и данни за финансовото състояние на Община Асеновград, резултати по завършени и в момента реализиращи се европейски проекти, изпълнението на инвестиционната програма на Общината и подобренията на инфраструктурата в града и по селата, ефективното управление на общинската собственост, проектна политика за качествена социална и публична среда, инфраструктура, ВиК рехабилитация и енергийна ефективност на жилищната среда, широко развитата през неговото управление политика в областта на културата, спорта и младежките дейности.


„Имаме успешен мандат. Свършихме много, изправихме се пред много отговорности, издържахме на провокации, следвахме приоритети и имахме достойно отношение към асеновградчани, каквото те заслужават! Моята амбиция е част от вашата увереност! Вашата мотивираност и активност в идващата кампания е най-сигурната основа за моята битка за следващ кметски мандат!” – с тези думи завърши обръщението си в края на Конференция към партийния актив д-р Караиванов.

Main Menu