Киров: Неделев и Димитров засега остават, търсим нови играчи

27 Ян 2019 13:23

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров за пореден път заяви, че в офисите на клуба няма постъпила оферта за звездата на тима Тодор Неделев. Специалистът заяви след равенството 1:1 със сръбския Радник (Сурдулица), че на този етап и халфът, и защитникът Кристиян Димитров, за който се заговори, че е пред трансфер в Левски, остават в редиците на “жълто-черните”.

“Много важно бе да изиграем днешната си контрола, тъй като нямаше да е никак добре да сме четвърти ден без нормален тренировъчен процес. Доста далеч сме от най-добрата си форма. Работим по-бавно с топката, тъй като имаме малко игрови тренировки поради така стеклите се обстоятелства”, заяви старши треньорът на пловдивчани.

“Имаме доста млади момчета, които трябва малко по малко да внедряваме в първия състав. Търсим нови футболисти. Набелязали сме няколко и работим по тяхното привличане. Димитров и Неделев остават засега при нас. Няма постъпила оферта за нито един от двамата. Политиката ни е, ако имаме добро предложение, да не спираме играчите”, каза още Киров.

Main Menu