Ботев с нов опит да счупи каръка без победа срещу Левски в София

29 Юли 2019 00:19

Левски гостува на Левски в среща от четвъртия кръг в efbet Лига. Мачът е днес от 18:45ч. на стадион Виваком арена "Георги Аспарухов" в София.

Ботев започна сезона с равенство - срещу Арда като гост 0:0 и победа в миналия кръг срещу Дунав с 3:1 след хеттрик на Тодор Неделев. Левски пък изигра вече доста срещи. Тимът започна с две победи срещу Ружомберок с 2:0 в Лига Европа, победа с 4:1 над Дунав като гост 0:0 с Етър като гост в предния кръг в първенството. В четвъртък Левски загуби от АЕК Ларнака като гост с 0:3 в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа.

Ботев не е побеждавал Левски на Герена от 1997г. 

За Ботев се завръща Александър Тонев, който беше с контузия и пропусна първите два мача. Аут са трайно контузените Джонатан Перейра и Атанас Зехиров. Извън групата по треньорска преценка остана Антон Карачанаков, Родни Клустър също остана извън групата. Под въпрос за двубоя заради травма беше Антонио Вутов, той попадна в групата, но може би ще започне като резерва.

В Левски под въпрос за срещата заради травма е Станислав Костов.

Съдия на двубоя ще е Никола Попов.

Вероятни състави:

Левски: Милан Миятович, Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Иван Горанов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Давиде Мариани, Станислав Иванов, Паулиньо, Дени Алар

Ботев: Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Александър Тонев, Марко Перван, Тейлон

Main Menu