Играчи на Ботев и Локо уважиха празненаствата на трети март на пловдивско училище

03 Мар 2020 19:25

Играчите на Ботев Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев и вратарят на Локомотив Мартин Луков уважиха празненствата по случай 3-ти март на СУ "Св. Паисий Хилендарски".

Ето какво пиша от Ботев:

Футболистите на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев уважиха днес поканата да гостуват в СУ "Св. Паисий Хилендарски" по случай предстоящия Национален празник на България.

"Канарчетата" уважиха тържеството на училището, като бяха посрещнати от директора и от организаторите.

"Жълто-черните" играчи наградиха изявили се деца със специални грамоти, а след тържеството бяха заобградени за снимки и автографи. Футболистите призоваха децата винаги да почитат героите на нашата страна и да продължат да поддържат жив българския дух.

И от Локомотив:

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков уважи днес поканата да гостува в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ по случай предстоящия национален празник на България. Националът уважи тържеството на училището, като там той бе посрещнат от директора и организиторите. Мартин Луков награди изявили се деца със специални грамоти, а след празника бе заобграден за снимки и автографи. Футболистът призова децата винаги да почитат героите на нашата страна и да продължат да поддържат жив българския дух.

Main Menu