Ботев гостува на последния Етър

19 Мар 2021 08:03

Ботев Пловдив гостува на Етър Велико Търново в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 17:30 часа и ще бъде ръководена от Валентин Железов.

Етър Велико Търново се намира на последното място в първенството и има актив от 16 точки. ''Болярите'' записаха една победа, две равенства и две загуби в последните си пет шампионатни срещи. Домакините в днешната среща са спечелили 10 точки на своя стадион през този сезон.

''Жълто-черните'' се намират на 10-то място с 20 точки. ''Канарчетата'' записаха една победа, три равенства и една загуба в последните си пет шампионатни двубоя. Ботев Пловдив има едва три спечелени точки като гост през този сезон.

За последно двата тима се изправиха един срещу друг в официален мач на 19 октомври 2020 година, а срещата завърши при резултат 1:1 в Пловдив.

Александър Томаш няма да може да разчита на Даниел Младенов, Ерол Алкан и Венелин Филипов, които са контузени. Добрата новина за него е възстановяването на Мариян Иванов и Божидар Кацаров.

Колегата му Азрудин Валентич няма да има на разположение отново трайно контузените Тодор Неделев и Крис Добрев. Пловдивчани трябва да внимават за жълти картони, като застрашени да пропуснат следващия двубой, който е след три седмици, са Атанас Илиев, Димитър Тонев и Реда Рабей.

Вероятни състави:

Етър: Иванов, Илиев, Крачунов, Кордоба, Хубчев, Кнежевич, Кацаров, Мечев, Алдаир, Боруков, Мезу.

Ботев Пловдив: Аргилашки, Конате, Генев, Работов, Филипов, Еспиноза, Маркиньос, Тонев, Току, Илиев, Рабей.

Main Menu