Валентич: Горд съм и се радвам

13 Сеп 2021 22:59

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен след победата с 2:1 над Арда в последен мач от 7-ия кръг на efbet Лига.

"Първото полувреме бе най-доброто под мое ръководство откак съм тък. Още от първия ден говоря, че искам да играем този футбол. Успяхме да играем, направиме добри ситуации, имахме добри индивидуални отигравания. Вкарахме три гола, единият беше отменен, доверявам се на ВАР. Едно грешно решение от един играч променя всичко през второто полуврмеме", коментира Валентич.

"Видях обаче играчи, които се бориха, имахме няколко положения и през втората част. Горд съм и се радвам. Атанас Илиев е страхотен футболист. Наско и Маркиньос са различни нападетели. С Маркиньос ние можем да се движим с крачка напред и да играем по-бързо. Ние винаги сме отоворени за Наско Илиев. Вратата винаги е отоврена за него в Ботев. Нашите играчи заслужаваха малко повече помощ от феновете. Аз винаги помагам на играчите си. Познавам каква е ситуацията в отбора, кой е контузен и кой не.

Решението да извадя Тошко Неделев е да го запазя за мача в петък. Той има леки болежки от националния тим. Това е тежко решение, хората могат да ме мразят за това решение, но аз не съм тук да говоря с хората", допълни той.