Ботев Пловдив ще опита да спре устрема на ЦСКА 1948

01 Окт 2021 08:08

Отборът на Ботев Пловдив посреща ЦСКА 1948 в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата между двата тима започва в 17:30 часа. Двубоят се очертава да бъде доста интересен, тъй като един срещу друг застават два отбора във форма, като всеки от тях ще иска да продължи със силните си игри. 

Ботев Пловдив е в серия от 7 поредни мача без загуба в шампионата. ''Канарчетата'' обаче разочароваха феновете си с ранно отпадане за Купата на България от Етър Велико Търново, а в миналия кръг направиха равенство с големия си враг Локомотив в дербито на Пловдив. 

ЦСКА 1948 започна доста лошо шампионата, но напоследък започва да навлиза в ритъм. ''Червените'' записаха 2 победи и 1 равенство в последните си 3 мача в първенството. Тимът обаче също се провали за Купата на България, тъй като отпадна от Монтана. 

Това ще бъде едва трети двубой между двата отбора в елита. Досега те си размениха по една победа, като всеки от предишните два мача бе доста резултатен. В първата среща столичани спечелиха с 5:0 на свой терен, а във втория мач ''канарчетата'' надделяха с 3:2 в Пловдив. 

 

Вероятни състави:

БОТЕВ ПЛОВДИВ: Аргилашки, Генев, Янсон, Супрайен, Конате, Мертенс, Рабей, Бароен, Неделев, Току, Маркиньос

ЦСКА 1948: Наумов, Лозев, Петров, Ангелов, Стоянов, Чочев, Климентов, Александров, Иванов, Бастунов, Русев

 

Стадион: База Коматево

Съдия: Димитър Димитров

Начало: 17:30 часа

Main Menu