Ботев Пловдив разгроми Царско село в контролна среща (снимки)

29 Ян 2022 15:52

Отборът на Ботев Пловдив разогрми Царско село с 5:0 в контролна среща, която се проведе на стадиона в Коматево. 

В 39-ата минута ''жълто-черните'' поведоха в резултата. Реда Рабей пусна хубав пас към Мохамед Брахими наляво, крилото напредна и отправи остро центриране по земя към Минков. Капитанът на гостите Кавдански обаче скочи на шпагат, в опит да избие топката, но я прати в собствената си врата.

В 53-ата минута Тодор Неделев получи топката вдясно от вратата на съперника. Опитният полузащитник прехвърли вратаря на Царско село с едно докосване и прати топката в противоположения горен ляв ъгъл на вратата на Царско село.

В 65-ата минута Маркиньос напредна и опита нещо средно между изстрел и центриране към втора греда. Вратарят на Царско село успя да докосне топката, но тя все пак стигна до краката на Реда Рабей, който на празна врата нямаше как да сбърка - 3:0.

Четири минути по-късно ''канарчетата'' вече водеха с 4:0. Неразбирателство в защитата на столичани доведе до това Маркиньос да отнеме топката и да я подаде към Рабей, който отново на празна врата не пропусна да покачи още повече резултата.

В 81-ата минута Мертенс навлезе остро в наказателното поле, стигна до аутлинията и подаде към непокрития Маркиньос. Бразилецът пое топката и с плътен удар от близка дистанция вкара за 5:0.

Main Menu