Балтазар: Ще трябва да изградим сериозно ядро

13 Ян 2023 19:49

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар сподели мнението си след успеха с 8:0 над Гигант Съединение в първата контрола на "канарчетата" от зимната им подготовка.

"Исках играчите да подходят сериозно. Радвам се, че го направиха. Много сме далеч от това, което искам. Има много върху какво да работим. Ще трябва да изградим сериозно ядро", започна Балтазар.

"Причината Бароан да не е в отбора е съм аз. Той има административни проблеми с ръководството на клуба. Имаме сериозен проблем с някои от футболистите, на които не им е дадена виза и няма да пътуват с нас за Дубай. Проблемите са от дубайска страна. Радвам се, че в Дубай ще играем със сериозни съперници", разкри още той.

"Най-доброто е, че разполагам с голяма група, за да избера тези 26, които ще пътуват в неделя. Новият сенегалец се казва Диакате. Той е на пробен период", заяви още треньорът на Ботев.

Относно Реда Рабей Балтазар сподели, че днес той се прибира в България. Той е пропуснал старта на подготовката заради коронавирус, но ще пътува с отбора за Дубай.

Main Menu