Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА-София тази вечер

27 Сеп 2020 08:18

Днес от 21:00 един срещу друг ще се противопоставят отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София. Двата тима се срещат в двубой от VII кръг на efbet Лига.

В класирането Локомотив се намира на пето място и е с 12 точки. Последният мач на ''смърфовете'' беше срещу Етър във Велико Търново, където пловдивчани спечелиха с 1:3. В последните си пет двубоя в първенството Локо Пловдив има четири победи и една загуба. Не се очакват сериозни ротации в състава на Бруно Акрапович.

ЦСКА-София също има 12 точки, но е с по-добра голова разлика от днешния си съперник. Последната среща на ''червените'' беше през седмицата срещу Б36 Торсхавн в двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Там българския отбор спечели с 3:1 и продължи към плейофите, където ще се срещне с Базел. В последните си пет срещи в първенството ЦСКА-София има три победи и две равенства. Отново аут заради здравословни причини ще са Петър Занев и Иван Турицов.

За последно двата отбора играха един срещу друг на 9 юли през тази година, когато ЦСКА-София спечели с 1:2 в Пловдив. Мачът ще бъде ръководен от Николай Йорданов.

Вероятните състави:

Локомотив Пд: Луков; Алмейда, Масоеро, Петрович; Карагарен, Умарбаев, Витанов, М. Цветанов; Салинас; Д. Илиев, Г. Минчев

ЦСКА-София: Бусато; П. Гълъбов, Антов, Матей, Мазику; А. Юга, Т. Родригес; Г. Йомов; Ю. Санкаре, Ж. Кейта; А. Соу

Main Menu