Локомотив (Пд) ще преследва трите точки срещу Монтана

30 Окт 2020 08:24

Локомотив (Пловдив) и Монтана ще се срещнат в двубой от 11-тия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион ''Локомотив'' започва в 19:15, а за главен съдия на срещата е избран Ивелин Занев. Мачът ще се играе пред празни трибуни, защото от вчера 29 октомври (четвъртък) влезе в сила заповедта, която гласи, че колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито ще се провеждат без публика.

''Смърфовете'' имат 22 точки и са лидери в подреждането. Преднината пред втория Лудогорец е две точки, но разградчани имат мач по-малко. Играчите на Бруно Акрапович имат четири победи в последните си пет мача в първенството. В последният си мач Локомотив победи с 0:3 срещу Царско село.

Монтана е на 12-то място в класирането с 11 точки. При гостуванията си отборът има една спечелена точка от 12 възможни. Футболистите на Никола Спасов допуснаха три загуби в последните си пет мача в efbet Лига.

На 29 ноември 2016 година се изигра последният официален пряк мач между двата отбора. Той завърши при резултат 2:0 за Локомотив (Пд).

Бруно Акрапович ще може да разчита на Лукас Салинас и Момчил Цветанов, които са готови на 100% за този мач. От гостите е контузен само Борислав Балджийски.

Вероятни състави:

Локомотив (Пд): Луков, Алмейда, Масоеро, Петрович, Карагерен, Умарбаев, Витанов, Цветанов, Салинас, Д. Илиев, Аралица

Монтана: Макенджиев, Башлиев, Цонков, Михов, Кики, Минков, Ангелов, Цветков, Д. Илиев, Тасев, Билал

Main Menu