Локомотив представи голям спонсор, Крушарски заяви: Това ще позволи на Локомотив да направи крачка към по-големите успехи

10 Фев 2021 10:21

Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив Пловдив представи днес новия си генерален спонсор в лицето на букмейкърската компания WINBET. Договорът е за три години, а надписът на компанията ще е на фланелките на футболистите.

"Благодаря на колегите от WINBET, разговорът беше много ясен, кратък и точен. Това ще позволи на Локомотив да направи крачка към по-големите успехи след положения до сега 6-годишен труд, ще бъде от помощ", каза собственикът на клуба Христо Крушарски.

"Ситуацията в целия свят е шокираща, не ни плаши, за неудоволствие на някои хора Локомотив скоро ще си покаже главата над водата, знаете проблемите в целия свят какви са. Финансовите проблеми ще се задълбочават, търговията се срива, от това, че човек не може да пътува губи милиони. Ние сме "железобеннонна стена, вярваме си в клуба, не съм излъгал никой, както и никой не ме е излъгал. До края на годината сме обезпечени финансово", сподели той.

"Сега няма да ми достигат 200 000 лева, бяха 500 000 лева. Бизнесът с метеорологията ще е №1, тепърва почват да ме търсят, започвам проект в Турция, Уганда, Аржентина, Локомотив ще е обезпечен в следващите 50 години", коментира още Христо Крушарски.

Main Menu