Александър Тунчев: Няма напрежение в Локомотив

13 Фев 2021 17:24

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори след равенството с Черно море 0:0 във Варна.

„Беше много трудно. Днешният мач единоборствата преобладаваха. През първото полувреме създадохме една-две ситуации, в които с доближихме до това да отбележим, но при завършващият удар не успяхме да го направим“, заяви Тунчев.

„Като за първи мач отборът стоеше добре. Имахме някои проблеми през седмицата. Салинас е един от тях и се надявам да не е нещо сериозно, затова бе и принудително заменен. Но като цяло има върху какво още да работим, но като за първи мач беше добре“, добави още той.

„Всичко е възможно. Наистина Лудогорец организационно са много добре, но това не играе на терена. Ние ще направим всичко възможно, за да се подготвим много добре. В последно време играем успешно срещу тях и се надявам за пореден път да го покажем“, каза треньорът на Локомотив.

„Срещу Черно море видях някои неща, които правехме по време на подготовката, но други не. Но с оглед и на времето сме доволни от мача. На този етап всички футболисти за здрави, освен Салинас. Напрежение в отбора не е имало изобщо. Тази криза се отрази на на целия свят. Нашият президент винаги е бил точен и каквото е дължал абсолютно всичко се е издължил. Може би напрежението бе около отбора и от медиите. Трябва да променим последния пас и завършващия удар в следващите мачове“, заяви Тунчев.

Main Menu