Локомотив Пловдив ще преследва задължителна победа срещу Пирин

19 Окт 2021 07:43

Отборът на Локомотив Пловдив посреща Пирин Благоевград на ''Лаута'' в отложен мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Срещата е важна и за двата отбора, които се намират в зоната на изпадащите с равен брой точки - по 8. Със сигурност обаче домакините ще са по-мотивирани за победа, първо, защото играят на свой терен, а освен това те имат доста по-сериозни амбиции от своя съперник, които до момента не оправдават по никакъв начин. Мачът бе отложен заради участието на ''смърфовете'' в евротурнирите. 

Локомотив Пловдив разполага с достатъчно добри футболисти и надеждите са, че постепенно ще намери верния ритъм и ще се изкачи в таблицата. 

Пирин също имаше сериозни проблеми в началото на сезона, но постепенно благоевградчани започнаха да влизат в час. Отборът е в серия от четири официални мача без загуба. 

Локомотив Пловдив няма победа у дома от началото на сезона. ''Смърфовете'' са фаворит от гледна точка на статистиката между двата отбора. Пловдивчани имат 23 победи, 12 равенства и 16 загуби срещу благоевградчани. 

 

Вероятни състави:

ЛОКОМОТИВ ПД: Редер, Гомис, Петрович, Крачун, Карагерен, Томашевич, Умарбаев, Витанов, Марсел, Минчев, Илиев

ПИРИН: Петров, Дюлгеров, Николов, Занев, Хубчев, Старокин, Станоев, Манолев, Ферари, Брахими, Костов

 

Стадион: "Локомотив", Пловдив

Съдия: Васимир Ел-Хатиб

Начало: 15:00 часа

Main Menu