Томаш: Съжалявам, че не взехме трите точки

15 Авг 2022 20:30

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели след нулевото равенство с Локомотив София, че е доволен от сърцето и себераздаването на футболистите, но има фактори, които не иска да коментира.

"Съжалявам, че не взехме трите точки, бяхме по-добрият отбор. Има фактори, които не искам да коментирам - 70-а минута има 10 нарушения от тях 6 жълти картона. Предният мач играем с десет човека, сега също. В началото на мача започнахме добре трябваше да продължим по същия начин. Ние тренирамме да притежаваме топката. Имаме четири ситуации, в които трябваше да отбележим, но доста работа ни чака.

Имахме проблеми срещу Хебър и тук при високата преса, закъсняваме при доста ситуации. Всеки противник си избира сам как да играе. Виждам положителни неща, но виждам и че доста работа ни чака.

Когато си отдаден нещата се получават. Съжалявам днес, мисля, че трябваше да победим. Със смесени чувства съм.
Петър Витанов не е готов за игра, но го взех, защото е лидер в този отбор. Не правим ударна селекция, но искам точните хора.

Искам лидери като Илко Пиргов, Митко Илиев и Витанов. Хора, около които аз да градя. Трябва много време. Доволен съм от сърцето и себераздаването на футболистите.

Търсим съперник за контрола. Поканени сме в чужбина, но не искам да утрепвам отбора. Не е приятно да прескачаме игровия ритъм, но има си хора, които решават", каза Томаш.

Main Menu