Деонтей Уайлдър: Пратих Фюри два пъти в нокдаун, аз печеля!/видео/

02 Дек 2018 11:44

Деонтей Уайлдър коментира равенството в сблъсъка си с Тайсън Фюри. Мнозина специалисти бяха категорични, че британецът е трябвало да бъде обявен за победител, но американецът не споделя това мнение:

"Мисля, че заради двата нокдауна аз съм победителят. И двамата сме големи воини, вложихме сърцата си в този мач, но заради тези два нокдауна трябваше аз да съм победител.

Двамата сме най-великите на света, направихме страхотен мач и аз му благодаря за това. Уважението е взаимно", заяви Уайлдър.

"Започнах бавно, слабо. Прибързвах с ударите си. Не стоях здраво на ринга. Бях твърде колеблив. Не удрях добре с дясната ръка и дълго време не можех да се настроя. Такова прибързване обикновено не ми се случва. Не можех да се отърся от напрежението в началото.

Твърде много насилвах ударите си, вместо да стоя и да го изчакам, за да нанеса удара си. Наистина исках да го нокаутирам, за да дам на хората това, за което бяха дошли в залата. Когато си напрегнат, никога не си акуратен", заяви световният шампион на WBC.

Main Menu