Торино наказа Интер

28 Ян 2019 07:35

Торино победи с минимален резултат Интер в мач от 21-ия кръг на Серия "А". "Биковете" се наложиха с 1:0 срещу своя именит съперник. Единственото попадение в мача дойде в 35-ата минута и бе дело на Армандо Ицо. Биковете" пък записаха 5-и поредем мач без загуба от Интер, като в 2 от случаите спечелиха. Днешният успех изкачи Торино на 10-то място с 30 точки, съперникът им е трети с 40.

Още в 4-ата минута домакините можеха да вкарат гол, но Ханданович спаси удари с глава на Лоренцо де Силвестри от удобна дистанция.

В ответната атака Лаутаро Мартинес пропиля шанс за Интер, пропускайки от близко разстояние.

Десетина минути преди края на полувремето дойде и победният гол! Ицо засече с глава центриране от корнер, топката рикошира и в Д'Амброзио, след което прехвърли Ханданович - 1:0!

Гостите опитаха да отговорят през вторите 45 минути, но не стигнаха до запомнящи се положения и за втори пореден мач не успяха да се разпишат, след като преди седмица стигнаха само до 0:0 у дома срещу Сасуоло.

"Нерадзурите" на Лучано Спалети остават трети в класирането с 40 точки, а "биковете" от Торино заемат 10-а позиция с 30.

Main Menu