Шок за Десподов! Фермери залостиха отбора на Каляри пред очите на цяла Италия /видео/

09 Фев 2019 17:52

Няколко дни след трансфера си в Каляри Кирил Десподов се сблъска с нещо, което едва ли си е представял, че някога ще види. Този следобед българинът и съотборниците му трябваше да излетят за Милано за неделното гостуване на Милан. Докато отборът беше на стадиона и се подготвяше за потегляне към летището, група от около 100 местни фермери блокира всички изходи на спортното съоръжение и отказа да пусне тима.

Въпросните хора протестират срещу ниските изкупни цени на млякото и търсят начин да привлекат внимание върху проблема си. Та те призоваха футболистите изобщо да не ходят на мача в Милано, за да може така да се вдигне повече шум.

Пристигналите полицаи не успяха да принудят недоволните фермери да отстъпят. Тогава генералният директор на клуба Марио Пасети започна преговори и постигна споразумение да включи в каузата на хората някои от известните футболисти на отбора. Ето защо националът Николо Барела, Алесандро Дейола и Жоао Педро взеха участие в демонстративното изливане на мляко. Те бяха накарани да ритат баките, докато медиите ги снимат.

Едва след това рейсът на Каляри беше пуснат да потегли към летището.

Main Menu