Мениджърът на Хабиб: Конър и цяла Ирландия се страхуват от реванш

25 Фев 2019 12:30

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов Али Абделазиз сподели, че според него Конър Макгрегър не вярва, че може да спечели реванш срещу “Орела”.

Още през октомври 2018 г. Нурмагомедов успешно защити своя златен пояс в Ultimate Fighting Championship (UFC) срещу ирландската спортна суперзвезда. Граплингът на „Орела“ се оказа твърде голям залък за Конър и това доведе шампиона до победа чрез задушаване от гръб по време на четвъртия рунд на двубоя им.

Мениджърът на Хабиб твърди, че Макгрегър не иска реванш. Абделазиз обясни, че страхът на Макгрегър няма да му позволи той да се изправи отново срещу Хабиб.

“Конър Макгрегър не е поискал реванш. Той не иска да чува за реванш с Хабиб. Баща му не иска. Майка му не иска. Неговите деца. Неговата жена. Цялата страна на Ирландия. Те не искат дори да виждат думата “реванш”. Те се страхуват. Страхът е обзел Ирландия. Те не искат да видят нищо, което започва с „Х”

Понастоящем Нурмагомедов изтърпява наказание, наложено му от Атлетическата Комисия на щата Невада. Той може да се върне в Октагона през април, ако се съгласи да участва в инициативи срещу физическия и психическия тормоз. Ако откаже, ще трябва да чака зелена светлина до юли месец. Самият Макгрегър също няма право да се бие до април.

Двама от съотборниците на Нурмагомедов, Абубакар Нурмагомедов и Зубайра Тухугов, които налетяха на Конър в клетката няма да имат право да се завърнат до октомври. Нурмагомедов каза, че не иска да се бие, докато не бъдат приключени наказанията на Абубакар и Тухугов./sportal.bg