Интер и Аталанта поделиха точките, Лацио се спаси в 96-ата минута срещу Сасуоло

07 Апр 2019 22:28

Интер и Аталанта не успяха да се победят в един от най-интересните мачове в кръга в Серия "А". Двубоят на "Джузепе Меаца" завърши 0:0.Преди началото на мача на игрището в Милано се появиха всички популярни герои от сагата "Междузвездни войни", за което от клуба бяха информирали предварително. На терена на "Меаца" аплодисментите на публиката получиха Люк Скайуокър, Дарт Вейдър, Хан Соло, Чубака, принцеса Лея Органа и др.

Цял мач за "нерадзурите" изигра Мауро Икарди, който раздели феновете на Интер. Едните го подкрепиха, останалите - не.

Точката даде аванс от 5 точки на Интер пред градския съперник Милан в битката за третото място.

Oще във втората минута главният съдия Масимилиано Ирати отмени попадение на домакините заради засада на Данило Д'Амброзио. В 9-ата минута Голини изби опасен удар на Весино.

В 30-ата минута Икарди пропусна сам срещу вратаря на Аталанта.

Постепенно срещата загуби от заряда си и така и не паднаха голове.

 

Отборът на Лацио се измъкна от сензационна загуба на"Олимпико" срещу Сасуоло с гол в 96-ата минута. "Орлите", които се целят в четвъртата позиция, стигнаха до точката с попадение за Сенад Лулич в петата минута на даденото продължение. Преди това Чиро Имобиле даде аванс на домакините в 53-ата минута от дузпа, а гостите направиха обрат с попадения на Роджерио (57) и Доменико Берарди (89).

Така лациалите събраха актив от 49 точки, като заемат седма позиция, но имат мач по-малко и при успех в него, ще се изравнят с четвъртия Милан и петия Аталанта, които имат по 52 точки.

Main Menu