Играч на ПСЖ май направи пропуска на века /видео/

08 Апр 2019 17:22

ПСЖ снощи се издъни срещу Страсбург и направи 2:2 у дома и така отложи празненставата от спечелването на поредната титла в Лига 1 за другата седмица. 

Един уникален пропуск обаче беляза двубоя, а много го определят като най-големият пропуск въобще. Нападателят на ПСЖ Ерик Чупо Мотинг откри резултата, но в 28-та минута сътвори нещо уникално.

Кристофър Нконко успя да прехвърли вратаря на Страсбург и топката щеше да влезе във вратата на гостите, но вместо това Чупо Мотинг реално спаси гола, като спря топката на голлинията и тя се удари в гредата, а след това защитниците на Страсбург успяха да се справят със ситуацията. 

“В началото помислих, че Кристофър Нкюнкю ще ми подаде, но той стреля. След това пък помислих, че защитникът може би ще стигне пръв до топката, а след това се подвоумих, а и се запитах дали не съм засада. Всички се случи толкова бързо. След това докоснах кълбото, но то се спря в гредата. Срамна история, защото по принцип смятах, че шутът на Нкюнкю ще влезе. Съжалявам за това. Сега трябва да вдигнем глави и да продължим напред”, заяви камерунецът пред Canal + за ситуацията.