Бронзов медал за Цветан Урумов от първия ден на Европейското първенство по карате Шинкиокушин

13 Апр 2019 18:46

В първия ден от Европейското първенство за отбора на България наблюдавахме Деница Георгиева в дисциплините ката и кумите до 55кг, Александър Костадинов кат.65, Илиян Христозов кат.65кг, Лъчезар Димитров кат.75кг и Цветан Урумов кат.75кг.
Цветан Урумов в кат.75кг премина през няколко кръга. В първи кръг отстрани с Ипон Андрю Иленко от Украйна. Във втората среща се изправи срещу каратека на домакините, която успя да победи след като изигра редовното време и две продължения. На 1/4 финала се наложи още в редовното време много убедително над представител от Нидерландия. На полуфинала въпреки травмата се изправи пред грузинец, който не успя да победи и заслужи бронзов медал.

Александър Костадинов отпадна в 1/4финалната среща в кат.65кг от Азербайджан. Преди това изигра една много силна първа среща, която спечили с вадзари.

Деница Георгиева отпадна след като бе ощетена от съдиите в дисциплината ката от каратека на Дания. В кумите до 55кг. изигра две срещи, като първата спечели срещу украинка в първото продължение, а втората загуби от Анна Биелска от Полша.

Илиян Христозов в кат.65кг изигра една много силна среща срещу представител на домакините и загуби в първото продължение.

Лъчезар Димитров в кат.75кг също отпадна още в първата среща в редовното време.

Сенсей Валери Димитров отправи поздрав от името на всички състезатели на официалното откриване на първия ден от първенството.

В неделя 14.04.2019г на татамито ще видим Валери Димитров, Мирослав Милев, Тодор Тодоров и Иванка Делева.

Схемите за предстоящите срещи утре може да намерите в прикачените файлове.

Main Menu