Защо бащата на Джошуа скочи на Хърн?

03 Юни 2019 22:07

 

Бившият вече световен шампион по бокс в тежката категория Антъни Джошуа записа шокираща загуба от мексиканеца Анди Руис след нокаут в седмия рунд, а след мача в зала „Медисън Скуер Гардън“ е получил лекарска забрана да говори.

В минутите след мача една от главните грижи на загубилия бе неговият баща, който бе готов да атакува промоутъра на сина си Еди Хърн. Ричард Джошуа се нахвърли към Хърн и трябваше да бъде спиран от сина си, а това се видя от телевизионните камери на заден фонд, докато Руис даваше интервю. Не е ясно защо бащата е бил толкова ядосан на Хърн.

"Не, аз съм...аз се бия", се чу ясно от думите на Антъни Джошуа към баща му.

"Баща ми беше разстроен, което е естествена реакция", обясни след мача боксьорът.

 

Междувременно медиите в Англия разкриха какво е казал Джошуа на един от екипа си след края на петия и шестия рунд. на 50 секунди преди края Руис отново натисна и вкара три точни попадения срещу Джошуа, два от които главата на шампиона. С два леви прави Руис отново разклати сериозно британеца, който направи всичко по силите си да избяга от ударите на съперника.

След петия рунд Джошуа попитал своя треньор Роб Маккракен: "Кой рунд е това?", а на следващата почивка вече разкървавения боксьор видимо бе по-зле и отново се обърнал към своя щаб: "Защо се чувствам така?". В седмия, последен рунд, британецът понесе още два нокдауна, като се изправи и при двата, но съдията видя, че Джошуа е неадекватен и сложи край на мача.