Ребров е доволен от победата, но не и от резултата

11 Юли 2019 07:38

Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров Ребров изрази задоволството си от успеха с 2:1 над Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Добър мач за началото на сезона. Нека не бързаме да се радваме, защото това беше една подготовка за втория мач, който ще ни даде крайния отговор. И двата отбора запазиха сили за реванша. Радвам се, че победихме. Разбира се, с недостатъчно голям резултат, но все пак е победа. Отборът ни се раздаде и накрая малко не му стигнаха силите, но всички искаха да победим и дадоха каквото можаха, за да победим. Ще видим дали е било достатъчно.

Радвам се, че имаме по-добра представа за противника сега. Мисля, че те ще се променят някак, ще променят някои неща за втората среща, но вече се познаваме доста по-добре и двата отбора.

Започнахме добре мача, вкарахме ранен гол. Но играта ни се разстрои след това. В края на първото полувреме загубихме няколко топки и от това пострада концентрацията и увереността ни, което доведе и до гол в нашата врата. С много голямо желание през второто полувреме стигнахме до втори гол. Но трябва да отбележим факта, че този отбор на Лудогорец е осем пъти шампион на България, почти винаги е в групите на Шампионската лига или Лига Европа.

Какъвто и да е отбора, няма как да е случайно. И двата отбора в този мач показаха добър футбол", завърши Ребров.

LGarden
Камилски дол

Main Menu