Ювентус без конкуренция в Серия А според Efbet

30 Авг 2019 12:03

Шампионатът на Апенините стартира с очаквани победи за грандовете Ювентус, Наполи и Интер. Тези три отбора са считани за най-сериозни фаворити за титлата според авторитетни италиански издания и онлайн букмейкъри. Разбира се, най-големи шансове получават торинци, които за поредно лято се сдобиха със скъпоплатени състезатели.

Към “Старата госпожа” се присъединиха Данило, Матиас де Лихт, Мерих Демирал, Адриен Рабио, Лука Пелегрини, Аарън Разми и легендата на клуба Джанлуиджи Буфон. Опитният страж се завърна на Ботуша, за да завърши кариерата си в любимия Ювентус. Още в първия мач срещу Парма си пролича класата на торинския гранд.

Ювентус бе излязъл с фамозен титулярен състав, в който личаха фигури като Роналдо, Игуаин, Матуиди, Пянич, Киелини, но и на резервната скамейка положението не бе по-лошо. Напротив, Маурицио Сари не се довери на част от новопривлечените, както и на доказани имена, включително Бернандески, Куардадо, Дибала и Манджукич. С този си ресурс Ювентус изглежда заплашително за италианския елит и със сигурност фаворизирането му изглежда напълно оправдано.

За сведение, българският букмейкър Еfbet поставя коефициент 1,45 за спечелване на девета поредна титла в Италия. През последните години Ювентус така и не получи сериозна отпора от конкурентните отбори, благодарение най-вече на огромния потенциал и възможността за ротиране на състава. На втора и трета позиция сред дългосрочните футболни прогнози на хазартната компания остават Наполи и Интер, чиито състави тепърва ще се обиграват.

Неаполитанци се сдобиха с няколко сериозни попълнения в лицето на Ървинг Лозано, Елиф Елмас и Костас Манолас. Централният защитник пристигна от Рома за сума от около 30 млн., включваща трансфериране и на Амаду Диавара. Ресурсът на Наполи бе значително подобрен през лятото, най-вече в дефанзивен план, но конкурентоспособността за по-дълъг период от време остава под сериозно съмнение. Това им изигра лоша шега в последните сезони, след като в решителните кръгове бяха допуснати неочаквани издънки срещу непретенциозни съперници.

Несъмнено погледите през настоящата кампания са насочени към Интер, който ще се бори за връщане сред лидерите. Миланският гранд се сдоби с нов старши треньор в лицето на Антонио Конте, а освен това към тима бяха привлечени няколко известни имена. “Нерадзурите” си осигуриха услугите на топреализатора Ромелу Лукаку, Валентино Лозаро, Николо Барела, Матео Политано, Диего Годин, които имат нужните качества, за да класират тима в зона “Шампионска лига”. Факт е, че привържениците на “синьо-черните” очакват борба с Ювентус за титлата, а назначаването на опитен специалист като Антонио Конте е достатъчно силен аргумент в тяхна полза.

Main Menu