Кубрат Пулев: Мъчно ми е за Андреа!

27 Окт 2019 10:58

"Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек", призна пред "България Днес" боксьорът Кубрат Пулев няколко седмици след светската раздяла на годината. 12-годишната връзка между един от най-добрите български спортисти и певицата официално приключи. Те потвърдиха новината от двете страни на океана.

В момента Кобрата е в Лас Вегас. Той тренира за своя следващ мач срещу бившия затворник Райдъл Букър. Битката ще се проведе на 9 ноември във Фресно, Калифорния (САЩ).

Андреа е в България и се готви за тежките работни месеци покрай коледно-новогодишните празници.

"Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението - добави Кобрата. - В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време, и да се поеме в нова посока." 

В предишно интервю Кобрата призна, че двамата на няколко пъти са се разделяли и събирали. 38-годишният софиянец имаше много тежка година. Той спечели драматично своя последен мач с Богдан Дину (Рум). Пулев получи дълбока аркада. След това, замаян от кръвотечението, целуна американската репортерка Джени Суши. Инцидентът се раздуха, а правата на българина бяха спрени за няколко месеца.

Андреа оказа своята подкрепа и дори пътува до САЩ, за да застане редом до Пулев при изслушването на Целувкагейт. В интернет бяха разпространени съобщения между певицата и Джени Суши. В тях бившата половинка на Кобрата яростно брани боксьора.

За последно светската двойка беше забелязана заедно през лятото. Кубрат и Андреа бяха специални гости на сватбата на Светослав Миленков-Боксьора на морето.

През последните няколко години популярни личности от шоубизнеса често се разделяха и събираха. Най-ярките случаи са Николай Михайлов - Николета Лозанова и Валери Божинов - Биляна Дол.

"За да се случи нещо подобно (б.а. - събиране), трябва да има промяна в хората - коментира евентуален холивудски край Кобрата. - А те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко."

От началото на годината Кубрат Пулев прекарва почти цялото време в САЩ. Той се установи в Лас Вегас, където има шанс да тренира и да прави спаринги с елитни боксьори в тежка категория. Честото прибиране в България е изключително неудобно заради смяната на часовете. Аклиматизацията е много трудна за елитните спортисти, които нямат възможност да се готвят пълноценно, преди да са свикнали с новия времеви пояс.

Доста по-лесно беше за Кобрата да бъде близко до Андреа, когато тренираше в Германия. Той беше боксьор на известната немска компания "Зауерланд" и беше базиран в Берлин. Тогава Пулев разделяше своята подготовка между българските и немските зали.

Певицата направи първата крачка

Андреа първа обяви раздялата с Кубрат. Тя публикува енигматично съобщение в социалните мрежи.


"Твърде млада съм, за да се омъжа, и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", бяха думите на певицата през юли.

Малко по-късно и Кобрата потвърди раздялата в свое интервю. През годините слуховете често разделяха звездната двойка. Ала на публични места те винаги бяха заедно. Андреа винаги посрещаше на летището Кобрата, когато той се завръщаше от своите мачове./sportal.bg

Main Menu