Посрещане на отбора на АСКК Тракия от Япония

18 Ное 2019 12:05

Днес 18.11.2019г /понеделиник/ в гр.Пловдив, бул.Източен 10, залата по бокс и карате от 19ч. се организира официално посрещане на Българския отбор по карате Шинкиокушин, който се завърна от Япония.

Нашите каратеки записаха изключително добро представяне на 12тото Световно първенство по карате Шинкиокушин за мъже и жени в абсолютна категория /без категории/.

Валери Димитров съдиите наредиха четвърти в света след поредица от съдийски "брадви" /видяни и доказани от всички чуждестрани медии, клубове и държави присъстващи на Световното първонство/ и със защитена степен 5 дан., останалите наши каратеки Иванка Делева отпадна във втори кръг от японка, а Мирослав Милев приключи участието си във втори кръг, отново след съдийска намеса. Освен това с 5 дан се завръща и дългогоидшния треньор и ветеран при състезателите Димитър Трампов, а шихан Георги Попов получи 6 дан.

Нашият клуб /АСКК"Тракия"/ организира посрещана на БГ отбора и иска да даде гласност на тези каратеки.

Валери Димитров не случайно е наричан феномен в карате, защото е единствения българин с толкова много класирания и взети срещи с нокаути.

На сайта ни: www.askktrakia.com и на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/askktrakiaplovdiv/ можете да откриете допълнително информация за нашите каратеки. Много видео клипове и снимки, които превзеха буквално интернет пространството през последната седмица. А ако искате да вземете интервю, да направите снимки и да станете част от нашия празник ви очакваме от 19ч тази вечер на стадион "Хр.Ботев". Ще има официални гости от кметовете на града, ще има много каратеки от Пловдив и други градове, подготвили сме специална програма с гайдари, танцов състав и певица. Надяваме се, че ще се получи едно посрещане /жест/, който нашите каратеки заслужават!

Main Menu