Венци Стефанов: Мачът трябваше да свърши 5:2 за нас

03 Дек 2019 20:54

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше силно разочарован след отпадането на "белите" от турнира за Купата на България. Столичани отстъпиха на своя стадион с 1:2 на Ботев (Пловдив) в осминафинален мач.

"Във футбола понякога трябва да имаш и късмет. Този път той не беше на наша страна. Момчетата дадоха всичко от себе си. Логично този мач трябваше да свърши 5:2, а той свърши 1:2. Много съм разочарован от загубата", сподели Стефанов. Неговият отбор изигра страхотно второ полувреме, но множеството пропуски на "белите" им попречиха да стигнат поне до продължения.

"Не сме тук да обсъждаме треньорите. Така е решил треньора, това е преценил. Всички момчета дадоха всичко от себе си. Вижте, ако не се игра при тези условия, кога?. Трябва да играем в средата на юни. Такава е програмата. Има мачове, контроли. Такива са ни условията, при такива трябва да играем. Нямаше никаква възможност да се отложи тази среща. Винаги съм доволен от младите. Аз много разчитам на рожбите на Славия. Днес и граха 21 български играчи? За мен това е прекрасно. Ако всеки път е така, нивото на българския футол ще отиде високо", коментира Стефанов./sportal.bg

Main Menu