Масов бой след Барса - ПСЖ заради Мбапе

18 Апр 2024 15:53
Масов бой след Барса - ПСЖ заради Мбапе Снимка: БГНЕС

Масов бой между играчи, треньори и други членове от щабовете на Барселона и ПСЖ се е разиграл в тунела на олимпийския стадион „Луис Компанис-Монтжуик“ след четвъртфиналния реванш между двата отбора в Шампионската лига във вторник, съобщава „Мундо Депортиво“.

ПСЖ спечели с 4:1 като гост. На прибиране в тунела Килиан Мбапе е изразил бурно радостта си и заявил на испански „Това е футболът и ние говорим на терена“. Част от играчите на Барселона приели думите на френската звезда като обидни и веднага се нахвърлили на 25-годишната звезда.

Намесили се още хора от двата отбора. Общият брой на участниците бил около 60 и се стигнало до размяна на обиди, викове и няколко удара. Всичко обаче се разминало без по-сериозни последствия и ситуацията била укротена след намесата на охраната на стадиона.

След като отпразнува победата на ПСЖ заедно със своите съотборници пред гостуващата агитка, френският национал хвърли пронизителни погледи към стоящите наблизо фенове на каталунците, които го обиждаха. Именно тяхната реакция е провокирала думите, с които нападателят влязъл в тунела и довели до масовото меле.

Main Menu