Салпаров: Страхотно е да се завърна в игра точно в този мач

29 Юни 2019 11:41

Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров призна след страхотната победа над САЩ с 3:1 гейма на турнира от Лигата на нациите в Пловдив, че усещането да се завърне за този мач и тази победа е уникално.

"Усещането да се завърна за този мач и тази победа е уникално. Емоциите бяха супер, защото залата се напълни. За първи път Пловдив посреща такъв голям волейболен форум. Голямо браво и благодарност за всички хора, които дойдоха да ни подкрепят. Смятам, че им се отблагодарихме с добра игра. Тя може да не е толкова красива, но когато донесе победа, всички сме щастливи - и фенове, и ние. Самочувствието идва с победите", заяви Теодор Салпаров.

"Надявам се от мач на мач да покачваме нивото на играта си, защото наистина сме далече от целите, които сме си поставили. Ако играем така, нямаме шанс срещу Бразилия и мачът ще свърши много бързо. Но сме наясно със състоянието си и с нуждата от подобрение. И аз, и Виктор, и Ники играхме първи мач. Ники не беше играл от шест месеца, аз и Виктор - от три месеца. Имаме още какво да даваме на отбора, но полека-лека нещата ще се случват. Затова тези три мача в Пловдив са много важни", добави Салпаров.

Main Menu