Пиян шофьор убил Шабан Шаулич

17 Фев 2019 20:43

Пиян шофьор е причинил катастрофата в Германия, при която загина сръбската легенда Шабан Шаулич. Певецът е пътувал по магистрала близо до Дортмунд след свое участие.

Автомобилът му е бил шофиран от неговия кръстник Слоба Стоядинович, който го следва при почти всичките му участия. В този момент автомобил Mazda, управлявана от пиян мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост.

Освен кръстника на Шаулич, в колата му е имало още двама души. Те са претърпели сериозни наранявания, но са без опасност за живота. Катастрофата е била изключително тежка. Магистралата беше затворена за пет часа след нея. Германските служби водят разследване по случая.

Шабан Шаулич е починал от сърдечен удар. Това разкриха от болницата в Германия, където сръбският певец е бил транспортиран след зверската катастрофа. Междувременно медиите в Сърбия разпространиха изявление от семейството на легендарния певец: "С голяма болка и огромна тъга ви информираме, че днес спря сърцето на Шабан Шаулич и замлъкна най-красивият глас. Напусна ни нашият съпруг, баща, дядо, кръстник и приятел Шабан Шаулич. Любовта, която той безкористно даваше навсякъде около себе си, ще ни кара да си спомняме за него винаги като за един велик творец, неповторим певец, но преди всичко чудесен човек!"

Main Menu