Turkish Airlines разшири мрежата си с полети до Страсбург

17 Май 2019 13:28

 

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, отново добави Страсбург към своята бързо разрастваща се мрежа от полети. От 31 май 2019 г. превозвачът ще оперира четири полета седмично от Истанбул до френския град.

Страсбург е седмата дестинация, до която Turkish Airlines лети във Франция, и 309-ата в общо 124-те страни по света, част от мрежата на авиокомпанията. Тази „Европейска столица“ е пресечната точка на Северна и Средиземноморска Европа. Исторически и културно наситен, Страсбург е включен в Списъка на световното културно и природно наследство, което го затвърждава като един от най-красивите европейски градове. Символ на френско-германското помирение, градът е избран за столица на Европа и е домакин на близо 20 европейски институции, сред които и Съветът на Европа.

Посетителите на града могат да се насладят на неговото историческо и културно богатство, разходждайки се по улиците и разглеждайки двореца Роан, средновековната архитектура и квартала, познат като „Малката Франция“, както и още много други забележителности. Страсбург е известен и с типичната за района Елзас кулинария. Turkish Airlines, авиокомпанията, която не спира да развива мрежата си от полети, добавяйки нови дестинации като Шарджа и Маракеш, вече дава възможност на пътуващите да посетят и Страсбург през Истанбул. Пасажерите от България могат да се възползват от кратките и изключително удобни ежедневни полети до турския мегаполис и оттам да се отправят към Франция.

Хикмет Месут Турксвен, генерален мениджър на Turkish Airlines – Париж, коментира: „В отговор на туристическия интерес глобалната авиокомпания Turkish Airlines продължава да инвестира във Франция. С удоволствие добавяме Страсбург към нашата разширяваща се полетна мрежа, като така дестинацията се превръща в седмия град във Франция, до който летим. Бихме искали да насърчим всички наши клиенти да опознаят този богат и динамичен град, както и неговото културно, историческо и кулинарно разнообразие.“

Повече информация и подробен график на новия полет могат да бъдат открити в офисите на Turkish Airlines, на уебсайта на компанията http://www.turkishairlines.com или в центъра за обслужване на клиенти на номер +90 212 444 0 849.

 

 

Main Menu