Ученичка продаде девствеността си за 650 000 рубли, но полицията осуети сделката /видео/

23 Дек 2018 11:26

 

Службите за сигурност в Москва арестуваха 23-годишна жена от Санкт Петербург, която искала да продаде девствеността на 15-годишна ученичка, съобщиха руските медии, позовавайки се на полицията.

Младата жена се сприятелила с ученичката в социалните мрежи и в крайна сметка я убедила на тази авантюра. Задържаната обещала голяма сума пари, а освен това и да намери „купувач” в интернет. Тя търсела клиенти в затворени групи в социалните мрежи, в които мъже искали интимна връзка с девици.

Полицията разпространи кадри, на които се вижда как „купувачът” и двете девойки отиват в хотелска стая, а малко по-късно дамите броят и сумата, която е била в размер на 650 000 руски рубли (близо $9500). Жената моли клиента да не се бави много с момичето, защото нейните родители били „строги”.

Полицията в крайна сметка осуети „продажбата”. След „сделката” 23-годишната жена възнамерявала да се върне в Санкт Петербург и дори имала купен билет. Повдигнати са й обвинения в склоняване към проституция на непълнолетно лице. Разследването по случая продължава. Арестуваната твърди, че искала да помогне на ученичката.

Main Menu