Служител на ГРУ изнасилвал щерка. Гонил духове от нея

29 Дек 2019 11:51

Разтърсваща история от западното руско село Химози разказа лайф.ру.

Федералният следствен комитет днес е съобщил за ареста на 46-годишен жител на района Гатчина, близо до Санкт Петербург. До задържането на Андрей Бовт се е стигнало след като тринадесетгодишнината му дъщеря е успяла да избяга и да разкаже за това как е била изнасилвана от баща си. Служителите на реда, след като чули разтърсващите показания, са влезли в жилището, обитавано от Бовт и неговото семейство.,пише novini.bg.

 

Домакинът първо се е представил като високопоставен агент на Главното разузнавателно управление (ГРУ) и заплашил хората с оръжие. До кървава развръзка не се е стигнало, защото той бързо е бил обезвреден и закопчан. Бовт казал пред разследващите, че щерка му е била обладана от зли духове и той се е опитвал да ги изгони с полови контакти. На въпрос кога е започнал да упражнява екзорсизма, той е отговорил: Преди седем години.

 

Институцията е публикувала и видео. На кадрите са били запечатани мизерните условия, в които са живеели Бовт, жена му, която му се е падала първа братовчедка, и петте им деца (три момичета и две момчета). Освен това в дома на "агента" на ГРУ е имало много единици оръжие и православни икони.

 

Съседи на Бовт са разказали, че той е бил много набожен. Андрей и семейството му посещаваха редовно църквата. "Той имаше някои странности и се обявяваше за наследник на императорската фамилия Романови. Заради това винаги сядаше на царския трон", е заявил жител на Химози. Землището на селото до 1917 г. е било владение на царското семейство.

Друг жител на селото с малко над 400 души е посочил, че Бовт е бил сатанист.

На 46-годишния селянин са били повдигнати обвинения в системно изнасилване на малолетно лице, отвличания и незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

Мъжът е бил пратен за преглед при съдебен психиатър.

Main Menu