Още една жертва на насилника от Сливен проговори за ужаса: Рязане, изнасилване, държане под ключ и заплахи

21 Ное 2023 15:37

19-годишното момиче, което е било изнасилвано под дулото на пистолет от 55-годишен мъж в Сливен, не е единствена. Още една жертва на насилника застана пред камерите и разказа за ужаса. Вече е дала показания в полицията.

Този път става дума за 23-годишна жена. Пред bTV тя разказва, че срещнала насилника, докато чакала за преглед пред медицински преглед. Мъжът й казал, че всичко ще е наред и тя му се доверява. Отишли в дома му, където той я заключил. Тогава започнала гаврата и побоя.

“Той каквото кажеше, аз това правех, защото нямах друг избор. Беше ме порязал - ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не исках да съм с него”, споделя жената.

Намира телефон, чрез който се опитва да се свърже с полицията, но мъжът я хванал в крачка. Започнала нова порция удари.

“Постоянно носеше пистолет със себе си“, споделя още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

55-годишният мъж дал кофа на двете жени, в която те да се изхождат.

След месец под ключ тя успява да избяга. Мъжът остава в ареста с обвинения за блудство и изнасилване. Може да получи от две до осем години затвор.

За шокиращия случай на насилие над 19-годишно момиче от Сливен се разбра вчера. 55-годишният мъж я примамил, а после чрез заплахи към нея и близките й я изнасилвал в продължение на година.

Main Menu