Гаджето на прокурорския син от Перник пребила момиче от ревност

11 Дек 2023 12:27
Гаджето на прокурорския син от Перник пребила момиче от ревност Снимка: БГНЕС

Боряна Рангелова искала да спаси прокурорския син от агресивното му поведение, а той нея - от дрогата и контактите с наркодилъри. Това става ясно от разпитите на разделената двойка пред съдия и твърдения на техни близки от Перник, пише 24 часа.

Миналата седмица прокуратурата внесе в съда поредно дело срещу Васил Михайлов - трето за по-малко от година.

То започва изненадващо през септември с жалба на приятелката му Боряна, че любимият я плаши с убийство. По-късно в разпитите си казва, че причината е неговото желание да изтърпява мярка “домашен арест” в нейната квартира, а тя била против.

Така приключва сложната пернишка любовна история, която ще стане публична в храма на Темида. Обвинителният акт срещу Васил Михайлов за закани с убийство към Боряна Рангелова вече е в Районния съд в Перник. За предишните две дела срещу него за телесни повреди и закани съдиите масово си дадоха отвод и в крайна сметка едното се гледа в Сливница, а другото - в София.

Васил е клиент на прокуратурата и съда отскоро. Но любимата му Боряна Рангелова е подсъдима още от 2020 година, далеч преди Михайлов да се озове в ареста

Делото срещу нея и още двама души е за едро хулиганство. След 22 заседания Боряна е оправдана. Това се случва на 1 декември, уточняват от районния съд в Перник.

Съдия Владимир Ненков още не е написал мотивите си и не е ясно дали прокуратурата ще обжалва пред Окръжния съд. Делото срещу Боряна приключва само 5 дни преди прокуратурата да внесе обвинителния акт срещу бившия ѝ приятел Васил Михайлов, и то по нейни показания.

Боряна Рангелова се оплака от Васил Михайлов през септември. Два месеца по-рано, докато той е в ареста, младата дама напада и пребива нейна връстничка от Перник.

След инцидента Оля е с подуто от ударите лице и дори е публикувала снимка в инстаграм. Според нея причината за побоя са съмненията на Боряна, че Оля има връзка с Васил.

Пострадалата подава жалба в полицията в Перник, където случаят се проверява, но още няма повдигнати обвинения от прокуратурата.

Ревност към половинката си е проявявал и Васил Михайлов.

По делото срещу него в София част от пострадалите са били клиенти на заведение. Там са разпускали Васил и Боряна. Той вижда ситуация, при която един от тях прегръща любимата му през тялото. В следващите секунди цялата компания се превива от болка на земята.

Main Menu