Скандален случай в градския транспорт на София: Шофьор на автобус влачи 12-годишно момиче, заклещено от вратата

23 Май 2024 19:49

Автобус на градския транспорт в София е заклещил с вратите си 12-годишно момиче и го е влачил по пътя, съобщи в социална мрежа неговата сестра Виктория Цветкова.

Момичето разказва, че шофьор на автобус №76 в столицата е затиснал с вратата малката ѝ сестра и я е влачил, без изобщо да обърне внимание какво се случва при вратите на машината. Докато е влачил детето, той е слушал музика със слушалки в ушите и е гледал телефона си.

Ето какво написа още тя:

"Днес в 13 часа на Окръжна болница в посока Орлов мост този човек затисна с вратата на автобуса и влачеше няколко секунди малката ми 12-годишна сестра заедно с автобуса. Натиска многогратно бутона за отваряне на врата, но шофьорът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона.

Едвам е успяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони, слушалките ѝ остават вътре. Моля ви, ако някой е намерил слушалките ѝ, да ми пише на лично. Ужаса, който е изпитала, дори няма да го коментирам повече. Когато пътуващ му е казал какво се е случило, той не се е притеснил нито се е извинил. Напротив."