Искра Михайлова: Новото начало няма да е нова партия, а ще е в ДПС

15 Юли 2024 00:39

Новото начало няма да е нова партия, а ще е в ДПС. Делян Пеевски има капацитета, енергията, доверието на хората, за да изведе ДПС на нова плоскост, която да отговаря новото време.

Това прогнозира Искра Михайлова, депутат от ДПС, в студиото на "120 минути" по бТВ.

На въпроса какво се промени от началото на година, когато Доган предложи Пеевски за председател, а сега му иска оставката Михайлова каза, че са започнали да се появяват измеренията на новото начало и даде пример със снемането на доверието от хора, които са злоупотребили по места, като Рамадан Аталай, подчерта Михайлова.

Относно етническата карта, която се изважда тя коментира, че никога не се е чувствала дискриминирана, но сега това го усеща и изрази съмнение, че това може да идва отвън, но отново не конкретизира.

Михайлова подозира, че писмото на Доган, с което той искаше оставките на Пеевски и редица заместник-председатели, не е писано от него, но не уточни кой има предвид с това, както и не уточни, ако не е от него защо досега Ахмед Доган не е дал коментар. Припомняме, писмото на Доган, което е отговор на трусовете, които се случват в ДПС, дойде преди три дни.