Доган ще води листите на АПС в Кърджали и Разград

24 Сеп 2024 13:20

Почетният председател на ДПС ще води листата на коалиция "Алианс за права и свободи" в Кърджали и Разград за парламентарните избори на 27 октомври.

Листата в Кърджали вече е регистрирана, а за водаческото място в Разград съобщи пред журналисти областният председател на ДПС Ариф Ахмед след регистрацията.

Втори в листата в Разград е народният представител Мехмед Салим, а трети – д-р Хасан Адемов. Листата с кандидати за народни представители на Алианса за права и свободи в Разград включва още народните представители Едис Даудов и Хабибе Расим, Севим Рамаданова, Анифе Салиева и Зейнеб Халил.На 27 октомври избирателите в област Разград ще имат възможността да подкрепят и гласуват за нашия водач д-р Ахмед Доган чрез Коалиция „Алианс за права и свободи“. С подкрепата на нашия избирател заявяваме, че ще спечелим най-малко три мандата в област Разград“, каза още Ариф Ахмед, цитиран от БТА. Той добави, че ще е лесно да обяснят на избирателите, че автентичното движение за права и свободи се явява в коалиция „Алианс за права и свободи“.

„Виждате, в цялата страна каква е ситуацията, знаете защо участваме в коалиция. Върховният административен съд даде на други да използва името на партията, но представителите на автентичното ДПС са хората, истинските кандидати на Движението за права и свободи“, допълни областният председател на ДПС в Разград.Ние продължаваме нашия път. ДПС е в нашите сърца и затова нашият почетен председател д-р Ахмед Доган води знакова листа в Кърджали. Посланието ни е за държавност, да излезем от тази криза и България да се развива по своя европейски път. Кърджали винаги се е представял добре. Аз съм сигурен, че на тези избори автентичното Движение за права и свободи в коалицията "Алианс за права и свободи" ще се представи отлично", заяви областният лидер на ДПС в Кърджали Ремси Мурад.

От ДПС-Доган съобщиха днес, че централният съвет на ДПС е потвърдил решенията на ЦОБ от 27.08.2024 г., включително за изключване и отстраняване от ръководните органи на партията на осем души.