Иван Петков: Унижават се жертвите, осмиват се героите…Грозната същност на „модерния“ свят..

09 Май 2024 07:27

Денят на Победата!

Безспорно това е днешният ден - за да ни напомня за събития, които не бива да се повтарят. За да преклоним глава пред паметта на хората, които с цената на живота си спряха кафявата чума.

За съжаление днес позволяваме историята да бъде подменена. Позволяваме да ни налагат фалшива реторика и измислени събития в миналото, в които да вярваме.
Не било Ден на Победата, а било Ден на Европа…
Унижават се жертвите, осмиват се героите…
Грозната същност на „модерния“ свят.

Но ако не бяха милионите безименни жертви, ако не беше победата при Сталинград, при Курск… защитата на Ленинград…. Ако не бяха онези хора, дошли от Изток, за да се освободят Европа, щеше ли да го има Деня на Европа?!

Не бива да позволяваме да се променя историята, защото така ще бъдем контролирани!
Ние трябва да помним и нашите герои, които се биха против нацизма. Трябва да се знае, че на историческия парад за Победата през 1945 г. в Москва, в който участват 35 000 военни, има само един чужд генерал и той е българин. Това е великият генерал Владимир Стойчев.

Ние трябва да помним и да не позволяваме нашите герои да бъдат жертва на съвременните ценности, жертва на промяната, която нашите сегашни партньори се опитват да наложат. Нека не позволяваме да променят историята ни! Нека не позволяваме да се бутат паметници! Да помним жертвите и да се прекланяме пред тях!

Ние, българите, трябва да се гордеем, че на 24 юни 1945 година на Червения площад по случай Деня на Победата сред морето от съветски войници гордо марширувал един чужденец с килната фуржка (както обичал да я носи) и той е бил българин!

Честит Ден на Победата!
Никога повече фашизъм!

Коментар на депутатът  Иван Петков