Невероятните Lalalar и New Candys оглавяват шест-дневен фестивал в Пловдив

10 Авг 2023 14:02

 

Съставена от шумен, алтернативен, сайкъделик рок, прогресив поп, джаз, етно и с имена от ранга на Теодосий Спасов, Lalalar, Django Ze, Ангел Демирев Трио, Theodore и New Candys - музикалната програма на Station Street Festival трудно може да намери еквивалент в страната.

Близо 20-те музикални формата ще излязат на улица “Иван Вазов” в Пловдив от първи до шести септември.

 

Специално за музикалната програма на фестивала са сформирани две чисто нови групи, които показват и най-новите течения в музикалния свят.

От организаторите заявяват, че сцената ще е специфично съобразена с основната линия на фестивала - улица Станционна е улицата, която води към пловдивската централна ЖП гара - а размерите на сцената и озвучаването ще отговарят на най-високите изисквания на артистите.

Очаква се музикалната програма да събере над 20 000 души в рамките на шестте дни.

 

Освен богата музикална програма, геймингът пристига на улица Станционна с цял вагон гости. По време на фестивала ще покажем на посетителите какво се случва на родната indie сцена по време на първия в България Indie Game Showcase и ще ви запознаем с популярни личности от родните гейминг среди.
Към програмата са предвидени активности на Народна Библиотека “Иван Вазов”, Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства, Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“, Технически Университет - Пловдив, Автомобилен Ретро Клуб Пловдив и много други. Подробности за програмата можете да научите на:

 

Facebook: https://www.facebook.com/StationStreetFestival

Instagram: https://www.instagram.com/stationstreetfestival/

Site: https://stationstreet.bg/