Представят „Книга за щастието“ в НБ Иван Вазов

11 Мар 2024 14:21

На 13 март – сряда, от 18.00 ч. в Конферентна зала на Народна библиотека „Иван Вазов“ (вход от ул. „Ив. Вазов“) Владимир Дръндаревски ще представи своята „Книга за щастието“.

 

 „Книгата е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие. Това е първата, която дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното – дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието. Тази книга ще Ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.
Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да Ви помогне да тръгнете по нов път във Вашия живот. Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, то на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности, да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие.
Елате, за да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието!“, казва авторът Владимир Дръндаревски.

За автора: Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Завършва основното си образование в профилирана паралелка, специалност „Математика и Английски език“. През 2002 г. – висше образование, магистър „Финансов мениджмънт" в СА „Д. А. Ценов“ – Свищов.
От 2005 г. е индивидуален предприемач. Първоначално е съсобственик в издателство, което издава и разпространява книгата „Диагностика на кармата“ на руския автор С. Н. Лазарев. Впоследствие организира други бизнес проекти, по които работи и до днес. Любител психолог и естествоизучател на Вселената и света и законите, които ги движат.

Main Menu