Mario Biondi – музикален триумф и висока музикална класа

16 Юни 2024 13:10

 

Снощи в Античен Театър, Пловдив стартира мини турнето на една от най-големите съвременни soul и jazz звезди Mario Biondi. Песни от всичките му албуми, велики джаз стандарти, бразилски класики… концерта предложи много нюанси на елегантната съвременна музика. Група от виртуозни музиканти, приповдигнато настроение на публиката и вълнуващият и неповторим тембър на Mario Biondi - фантастичен концерт! Пловдив танцува, пя, прегърна възторжено предложение за брак на двама млади, които избраха концерта на една от най-романтичните световни звезди, за да си кажат „Да“. Хиляди на крака и много дълги неспирни аплодисменти върнаха на сцената Mario Biondi за три непредвидени биса. В публиката около два часа танцуваха известни италиански дипломати, оперни звезди, десетки елегантни дами и господа, избрали да преживеят съботната вечер по най-правилният начин – с концерт от световна класа под звездите! Изключителната публика и нейната всеотдайна топла реакция, накараха сдържаният Mario Biondi също да разчупи стила си и да се включи по неподражаем начин в бурните танци!

Концертът бе открит от VICTORIA и нейната група. Популярната българска поп звезда е избрала стилна концепция с група, за да представи най-популярните си хитове, с милиони слушания в стрийминг платформите. Тя ще открие и концертът на Mario във Варна.

Незабравима лятна вечер! След концерта, публиката в Пловдив коментираше , че завижда на Варна, където шоуто на Mario Biondi тепърва предстои.

Mario Biondi и групата му от виртуозни музиканти пътуват към Варна, за да прекарат неделя преди концерти си в опознаване на града. Ще ги видим на сцената на Летен Театър в понеделник, 17 юни 2024 г.

Билети: EVENTIM и касата на Летен Театър , Варна

https://www.eventim.bg/bg/bileti/mario-biondi-varna-leten-teatr-628421/event.html