Стартира двудневният фестивал "Франкофоли" /снимки +видео/

22 Юни 2024 06:45
Стартира двудневният фестивал "Франкофоли" /снимки +видео/ Стартира двудневният фестивал "Франкофоли" /снимки +видео/

Седмото издание на фестивала Франкофоли започна вчера в Пловдив на Гребната база. В рамките на двата фестивални дни сцената на форума ще бъде една от най-горещите музикални точки в Европа за феновете с изпълненията на някои от най-интересните и търсени на световните сцени в момента поп музиканти.

В петък пред публиката излязоха Иво Димче, Нувел Ваг, Ищар, DJ Willy William и Паров Стелар. 

 

Вълнуващия концерт започна с българското присъствие на Иво Димчев, който грабна публиката със сгряваща сърцата българска естрада и модерни международни бийтове.

 

За втори път на сцената на Франкофоли България в историята на фестивала се включиха артистите от Нувел Ваг, които отбелязаха своята 20-та годишнина на музикалната сцена.
Ищар просълзи българската публика с невероятното изпълнение на песента „Облаче ле бяло“ заедно с чаровната Сибила от нашите медийни партньори от радио Енерджи, и разбира се други нейни популярни песни.
Уили Уилям пък накара публиката да скача и танцува бурно под звуците на неговите музикални тракове. Вярната публика на Франкофоли България остана до края на вечерта, за да се забавляват заедно с любимците си от Паров Стелар, които ги покориха от сцената с харизма и професионализъм.

 

В събота насцената ще се качат Alexis Carlier, Делукс, Барбара Прави, Неж и една от най-успешните танцови групи в Обединеното кралство за последното десетилетие – Рудиментал.