Цецо Елвиса гостува за първи път в Пловдив с шоуто "Viva Las Vegas"

17 Сеп 2024 12:32

На 28.09 ,събота,от 21 00 часа в Plovdiv Event Center Цветелин Атанасов-Елвиса и бенд ще представят за първи път уникалното си винтидж шоу "Viva Las Vegas"!

Цецо Елвиса и бенд ви канят на вълнуващо пътешествие назад във времето,когато рокендролът беше млад!Припомнете си любимите песни на легенди като Елвис,Том Джоунс,Бийтълс и Синатра,както и незабравими български хитове от близкото минало!

"Viva Las Vegas"е нов проект ,включващ Златните песни от 60-те и 70-те години,време,в което мелодиите разказваха истории и вдъхновяваха цели поколения!След успешния старт на проекта през май месец в София,уникалното винтидж шоу се радва на голям интерес и топло посрещане вече и в цялата страна!Пловдив е част от лятното турне на това вълнуващо и единствено по рода си у нас шоу!

Цветелин Атанасов-Цецо Елвиса е почетен гражданин на родното място на Краля на рока-Тупели,Мисисипи,победител е от конкурса за най-добър двойник на Елвис ,провеждан в Грейсланд,Тенеси.Има поздравително писмо за приноса си към българо-американските културни отношения лично от президента Бил Клинтън с клеймо от Белия дом.Немският канал за култура "Арте" снима документален филм за него,както и най-популярният телевизионен кaнал в UK -Channel 4,излъчват два документални епизода ,посветени на българина ,признат за един от най-добрите интерпретатори на Елвис в света.

Цецо споделя,че се чувства длъжник на българската публика и за това и е подготвил един специален музикален подарък ,едно вълнуващо пътешествие назад във времето,с мезабравими песни,които уви,вече няма къде да бъдат чути!
Не пропускайте за първи път в Пловдив Цецо Елвиса и бенда му с шоуто "Viva Las Vegas"-28.09 Plovdiv Event Center
Билети в мрежите на Eventim и Grabo