Обичаната телевизионна игра „Стани богат“ ще се играе в Пловдив за откриването на модерно училище

28 Авг 2024 09:55

Събитието ще се проведе на 3- ти септември /вторник/ от 18.30 ч., като част от официалното откриване на Частно начално училище „Хауърд Гарднър“ на адрес: гр. Пловдив, ул. Задруга 18. Най- модерното училище в града под тепетата отваря своите врати за обучение на деца от 4 до 12- годишна възраст. Гост- водещ на събитието ще бъде любимият на поколения българия телевизионен водещ Ники Кънчев, който е подготвил интересни въпроси, и ще разиграе своеобразен вариянт на телевизионната игра „Стани богат“ специално за посетителите и гостите на събитието. На „горещия“ стол пред обичания от малки и големи Ники Кънчев ще могат да застанат, както подрастващите, така и техните родители, които имат желание да отговарят на въпросите на водещия. За най- смелите са подготвени специални награди, а далите само верни отговори на зададените въпроси ще бъдат поощрени по незабравим начин. Поканени са всички подсрастващи, ученици, родители, учители, жители и гости на Пловдив да станат част от празника на Частно начално училище „Хауърд Гарднър“, което отваря своите врати за първи път в Пловдив. Ръководството на училището е поканило още обичани лица, които да подкрепят образователната институция чрез присъствието си. За най- малките са предвидени много изненади, забавни игри, а за всички присъстващи ще има подаръци на образователна тематика. Бъдещите ученици и техните родители ще могат на място да се запознаят с преподавателите в частното училище, концепцията за обучение, както и да разгледат материално- техническата база на школото.

 

Частно основно училище „Хауърд Гарднър“ започва своето развитие преди повече от 20 години от Бургас. За не малкия си житейски път, своето обучение са релизирали стотици деца, не само жители на морския град, а и чужденци. Училището предлага модерно и качествено образование, което подготвя своите възпитаници за успешен старт в живота и работи и развива индивидуалните характеристики, таланти и амбиции на всеки един свой ученик. Това е основната концепция в нашата образователна система, чийто подход е доказан във времето. ЧОУ „Хауърд Гарднър“ стимулира и утвърждава личности, стреми се към развитието и утвърждаването на високи образователни похвати и изгражда самочувствие и мащабно мислене във своите възпитаници. Училището се гордее с иновативни програми и подходи към ученето, които развиват, не само интелектоалните способности, но и ценностите на децата. ЧОУ „Хауърд Гарднър“ залага на високо образовани преподаватели, които имат силна мотивация за развитието на нашите ученици, както и за утвърждаването на образователната институция.

 

Заповядайте на нашето официално откриване. Поканени са всички настоящи и бъдещи ученици, родители,учители, жители и гости на гр. Пловдив. За нас ще бъде огромно удоволствие да ви презентираме, на място, нашата цялостна концепция за модерно и устойчиво образование, да се запознаете с нашите високо квалифицирани преподаватели, да разгледате нашата материално- техническа база и не на последно място за се забавляваме заедно!