Жанко Бояджиев: Пловдив трябва да има добра градска инфраструктура, в който не се строи на парче, а има ясна визия

23 Окт 2023 13:59

Жанко Бояджиев е кореняк Пловдивчанин, завършил средното си образование в Средно политехническо училище - Автотранспорт Пловдив, със специалност „Двигатели с вътрешно горене“. Завършва степен бакалавър по „Икономика на съобщенията“ в Колежа по телекомуникации и пощи – София и специалност „публична администрация“ в Югозападния университет. Магистър е по специалност „Митническо разузнаване и разследване“ на Висшето училище по сигурност и икономика – Пловдив.
Владее английски, немски, испански и руски език“. Семеен с две деца.
Жанко Бояджиев ще работо Пловдив да е град с хубави и подредени улици, тротоари и паркове, а не град затънал в боклук, разкопани улици и тротоари.
Град, в който не се страхуваме от падащи дървета, разхождайки се по тротоарите или парковете, а град добре залесен с безопасни тротоари и вело алеи.
Ще работи, Пловдив да върне блясъка си на добре развиващ се европейски град, с добра градска инфраструктура, в който не се строи на парче, а има ясна визия.
Жанко е част от екипа на ГС „Заедно за Пловдив“ и ние му вярваме, показал е че има знанията и опита да реализира мечтите си !
Подкрепете нашата листа за общински съветници с бюлетина 69, а Жанко с преференция 105, защото само обединени и заедно може да направим Пловдив по-добър !

Купуването и продаването на гласове е престъпление!