И жителите на Милево подкрепиха екипът на БСП

24 Окт 2023 18:15

 

Село Милево е поредното село, което посрещна с приповдигнато настроение кандидатите за кметове и общински съветници на БСП в община Садово.

Председателят на Общинския съвет Атанас Телчаров, който е също водач на листата за Общински съвет представи всички кандидати и сподели с присъстващите, че въпреки трудните моменти свързани с Ковид пандемията и войната в Украйна в община Садово не се е спирало да се работи, а резултатите са видими във всяко едно населено място.

Кандидатът за кмет на община Димитър Здравков изброи всичко свършено в Милево през настоящия мандат и заедно с кандидата за кмет на селото Анелия Колева набелязаха новите проекти, по които ще се работи в новия мандат.

Кандидат кметицата сподели, че е изпълнила 80% от това, което е обещала в предишната си предизборна кампания, а за останалото просто не ѝ е стигнало времето.

Стана ясно също, че основния инициатор за реализирането на пътя Виница - Милево е именно Анелия Колева.

Всички кандидати призоваха, че за да продължат да работят със същите темпове е необходимо отново да получат мощна подкрепа, която се изразява в гласуване с номер 1 в трите бюлетини:

За Общински съвет

За кмет на населено място

За кмет на Община

 

Присъстващите заявиха своето одобрение към кандидатите и към всичко свършено от тях през предходния мандат. Подкрепа получиха думите на Димитър Здравков и Анелия Колева, че за 4 години в селото има асфалтирани 4км улици и заявката, че в следващия мандат също ще се набляга на тази дейност.


Особено задоволство имаше от факта, че в листата за съветници присъстват Атанас Колев, който е жител на Милево и Румяна Стамболова, която е родом от селото.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu