Ангел Георгиев: Борим се срещу модела на ГЕРБ и модела на сглобката

25 Окт 2023 11:44

Ландидатът за кмет от “Възраждане”, Ангел Георгиев заяви ясно позицията си за унищожаване на корупционния, порочен модел на ГЕРБ, който разрушава доверието в местната власт на Пловдив вече дванадесет години.

 

“Категорично сме заложили незабавна ревизия на управлението на ГЕРБ и не само, в България има една порочна практика - никога никой да не бъде подведен под отговорност. Ако трябва, за да няма съмнения, ще възложим на външни одиторски фирми да направят проверката, за да видят пловдивчани колко са били ощетени през времето, за да бъде търсена наказателна отговорност на виновните и участвалите в корупционните схеми.

 

Има партии като “Продължаваме промяната”, които не само, че не изпълват със съдържание името си, но и възпроизвеждат порочния модел, извършват подмяна, участват в сглобка, казват “Нито глас за Бойко Борисов и Делян Пеевски”, а после управляват, благодарение на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

 

Има много кадърни хора в политиката, но когато не трябва да участват в сглобки, когато трябва да взимат морални, правилни решения и да не участват в порочни коалиции, нещо в тях се пречупва и те правят точно обратното на това, което са говорили преди това”, каза още кандидатът за кмет от “Възраждане” Ангел Георгиев.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!