Лилия Недева: Костадин Димитров ще изведе Пловдив на едно много по-високо ниво на управление

02 Ное 2023 20:03

Лилия Недева от Коалиция Съединени за Пловдив, призова пловдивчани да подкрепят кандидатът за кмет и районни кметове на ПП ГЕРБ в Пловдив, защото община Пловдив няма време за губене, докато някой ентусиасти се ориентират в обстановката. И обясни: “За да имаме качествен живота в града под тепетата, трябва да има приемственост и новият кмет следва да бъде повече от подготвен в управлението на толкова голяма администрация, за да започне работа на пълни обороти от ден 1ви на своя мандат.”

След направена равносметка след първи тур, от Коалицията решиха, че не може да се правят повече експерименти и след като кандидатът на Коалиция Съединени за Пловдив, не успя да стигне до балотаж и да бъде избран, поради ред причини, то другият наистина добре подготвен кандидат е Костадин Димитров.
“Считам, че това е човекът, който с влизането си в Община Пловдив ще успее скорострелно да завърши всички започнати инфраструктурни проекти, които създадоха този транспортен хаос в града ни, както и ще изведе Пловдив на едно много по-високо ниво на управление.” заяви Недева.

Недева призовава в неделя, пловдивчани да направят правилния избор. Да изберът опитът. “А ние от Коалиция Съединени за Пловдив, обещаваме че ще бъдем корективът в работата на нашите партньори, с единствена цел - Пловдив да стане не само по-доброто място за живеене, а мястото, където всеки би желал живее.

Main Menu